0
0
00
Informatie Therapie

Klassieke massage!

Dit is een massage dat bestaat uit een aantal handgrepen, die samen een complete massage vormen: Palperen, intermitterend drukken, strijkingen, knedingen, fricities, schuddingen of kloppingen en slotstrijkingen.De klassieke massage is gebaseerd op het wetenschappelijk model van de mens, waardoor de behandeling van de afzonderlijke spieren centraal staat. Door aanraking met de muis van de hand, drukkingen op het onderhuids bindweefsel, kneden van spieren, rek op de banden en kapsels kunnen verschillende effecten bereikt worden.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage kan in combinatie met de hotstone of de klassieke massage. De massage vindt plaats op een speciale tafel, waarbij er een uitsparing zit voor de buik. Perfect voor de zwangere vrouw. Het alleen al liggen op de tafel zorgt voor een heerlijk ontspannend gevoel. 

Triggerpoint

Triggerpoints

Bij de meeste pijnklachten spelen triggerpoints een rol. ze zijn zelfs vaak de voornaamste oorzaak.

- Problemen met bewegen: zoals stijfheid, krachtverlies en beperkte beweeglijkheid.

- Diverse symptomen: zoals wazig of dubbel zien, duizeligheid, evenwichtsstoornissen, tintelingen, maar ook jeuk, verdoofd en een brandend gevoel.

Natuurgeneeskunde

Wat houdt het in? Letterlijk je lichaam en geest weer in balans brengen. Wanneer je niet in balans bent, kunnen er allerlei lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan. Door onder andere gebruik te maken van diverse testmethodes, zoals de spiertest, polsdiagnostiek, biotensor of de pendel, kan ik zien waar er een disbalans is.

Welke behandelvormen kan je bij mij verwachten?

- Voedingintolerantiekuur

- Bachbloesems

- E.E.N® energetica

- Schlüsslercelzouten

- Vitaminen en mineralen

- Sanoconcept

- Diverse behandelingen om het lichaam weer in balans te brengen

Iriscopie

Het oog kan je vergelijken met een vingerafdruk. Ieder mens heeft een eigen patroon, want ieder mens is immers uniek. wel zijn er bepaalde overeenkomsten te herkennen in de vezelstructuur van het oog. Samen met de kleur van het oog zegt deze basisstructuur iets voor de constitutie van de persoon. Met andere woorden, het vertelt iets over het gehele wezen van de mens met zijn erfelijke of in de loop van het leven verworven gegevens en daarmee dus iets over aanleg tot ziekten. Vaak laat het oog al tekens zien voordat de persoon het als aandoening ervaren heeft. Met iriscopie kan men vroegtijdig functionele stoornissen in het menselijke lichaam herkennen die aanleg zijn tot het ontstaan van ziekte.

Door middel van Iriscopie kan men dus preventief reageren door vroegtijdige therapeutische maatregelen te nemen.

Droog en levend bloedanalyse

Droogbloed geeft informatie over degeneratieprocessen en vrije radicalen in je lichaam. Een overschot van vrije radicalen in je lichaam geven gezondheidsklachten. Bijvoorbeeld infecties en ontstekingen. Een overschot kan ook het gevolg zijn van een ongezonde levensstijl.

Levend bloed zegt het al, het leeft nog. Het is echt heel fascinerend om te zien. Hoe zien de rode en witte bloedcellen eruit ? Hoe ziet het plasma eruit? Hoe gedragen ze zich? Het geeft een goede indicatie over je gezondheidsstatus.


Klachten na COVID-19

Veel mensen houden onverklaarbare klachten over na het krijgen van COVID-19. De klachten kunnen uiteenlopen van een hoest, kriebel in de keel, heel erg moe zijn, niet fit voelen etc. Ziekte, gebruik van medicijnen en het ervaren van stress heeft invloed op hoe jouw lichaam COVID-19 heeft doorgemaakt, hierdoor kan in het lichaam een onbalans blijven ontstaan. Alle processen in het lichaam moeten goed functioneren om je goed te voelen en te kunnen herstellen.

Door middel van een differentiatie test kan ik onderzoeken waar het onbalans zit en wat er nodig is om het lichaam weer in balans te krijgen. Het kan zijn dat er een vitamine/mineralen/ schlusslercelzout tekort is ontstaan. Misschien heb je een energetisch middel nodig om het maag/darm stelsel weer op orde te krijgen. Of moet het lichaam ontgiften na medicijn gebruik. Zo zijn er tal van mogelijkheden om er voor te zorgen, dat u zich weer beter gaat voelen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd met het in achtneming van de RIVM  richtlijnen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 googlebe484c33cee8acd0.html